FORMATGERIA
MAS ROVIRA

L'art formatger, tot un plaer

La nostra formatgeria està situada a Sora, al nord de la comarca d’Osona, limitant amb el Ripollès, un petit poble ramader amb moltes pastures, en un entorn privilegiat envoltat de serralades i muntanyes, que dóna un microclima únic i idoni per madurar formatges i obtenir un sabor excepcional.

L’origen del logotip de la nostra formatgeria, és la marca de foc que es feia servir antigament a la nostra masia per marcar i identificar les ovelles.

Data de l’any 1845, i se’n pot trobar una còpia al museu d’història del Monestir de Ripoll, a part de la original exposada a la formatgeria.

Compromís amb la terra

La tipografia de les lletres utilitzades a la marca comercial, és una rèplica de les que va escriure el nostre besavi a la façana de la casa familiar.

La integració d’aquests dos símbols, la marca de foc i la tipografia, lligats a la nostra història familiar, és el que dóna fruit, valor i continuació a les nostres arrels i al compromís amb la nostra terra.

FORMATGES DE MEDALLA

Els nostres formatges, especialment Els Petits de Mas Rovira, han estat guardonats diverses vegades al llarg dels anys.

Algunes de les medalles han estat obtingudes a la Fira de Sant Ermengol de La Seu d’Urgell, al Lactium de Vic o al prestigiós concurs a nivell mundial de formatges provinents d’arreu del món, els World Cheese Awards.

Amb la informació de cada formatge, hi trobaràs totes les distincions obtingudes per la Formatgeria Mas Rovira.

PROCÉS DE FABRICACIÓ

Algunes imatges del procés de fabricació a la nostra formatgeria Mas Rovira…

On trobar-nos?

Formatgeria Mas Rovira
Mas Rovira · 08588 · Sora (Barcelona)

Contacta amb nosaltres:

Telèfon: +34 626 368 333
E-mail: info@formatgeriamasrovira.com

© 2020 Formatgeria Mas Rovira    ·    Avís legal    ·    Disseny web AB